Sitter fast i et av kroppens hulrom

Jeg har mye jeg kan få gjort, og jeg har tid til å gjøre det! Jeg kan ordne det ene og det andre, og jeg slipper å bli distrahert av sånne ting som for enhver pris MÅ ordnes først, som f.eks. eksamen. De tinga der er ferdiggjort til uti januar en gang.

Det er rett og slett diggbart. Jeg kan ta så mange bilder jeg vil, og knote med å lære meg nye språk. Jeg kan lage fancy middag, skrive manus til et danseteater eller bygge mitt hittil største pepperkakehus.

Så hvorfor ikke? Her er to av kroppsdelene mine:Fingeren minRumpa mi Vakkert, ikke sant? De to har nærmest grodd sammen i det siste. Jeg får den ikke ut. Det er nesten så det begynner å kile i drøvelen.

Nok får være nok. Snart skal de skilles. Bare én episode Freaks and Geeks til først. Kanskje to. Men så, dere, så skal dere få en helt annen kjele med fisk.

Edit: Det slo meg at jeg har skrevet om å få ut fingeren uten å ha inkludert fraser som finger opp i rumpa eller analfingring. Da kan jeg i alle fall ikke klage over statistikken.

Spaghettimonsterets største bragd

Jeg skjønner ikke hvordan jenter kan være så deilige, men dere er det. Kan en judas blant dere avsløre hvor jeg kan kjøpe den shampooen som gjør at håret deres lukter så godt? Eller hva slags krem som kan gjøre huden deres så mooshy at jeg er redd for å ødelegge den når jeg tar på dere?

Dere har muskler som er faste og bløte å ta på. På en gang. Det er helt fantastisk. Trener dere utholdenhet eller styrke? Tøyer dere ut mye, er det det som er hemmeligheten? Jeg får ikke nok av å ta på lårene deres. Hvis jeg er en telefonselger, er rumpene deres dårlig argumenter: Jeg må gripe etter dem hele tiden.

Leppene deres er våte når dere kysser. Når dere lukker øynene og klemmer ekstra hardt er dere alt jeg tenker på.

For ikke å snakke om puppene deres. Nei, de er ikke for store. Nei, de er ikke for små. De er myke og bløte og herlige, de er faste og yppige, jeg er helt fortapt.

Som om alt det andre ikke er nok, er det et annet sted på kroppen deres også, som er trangt og mykt og vått og innbydende. Dere gjør livene våre verdt å leve.