The status is not quo

Denne ble sensurert av ypperstepresteskapet så snart det hadde kommet seg etter nattens ambisiøse forsøk på å pådra seg skrumplever. Så… dessverre. Har du ikke allerede snappa opp innholdet via Atom, har du ingen sjanse i havet til å noen gang få vite hva som sto her en gang. (Moralen er… abonner!)

Som trøst får du se et vakkert bilde av Marte som vekka til live den gamle hip-hopperen i meg for et par helger siden. Status er veldig quo, og vi danser som om vi aldri skulle ha gjort noe annet. Yo, lizm.

Gangster-Thomas

And ya don’t stop. Foto: Dirty Kid Ronny Sunshine

Misund – Jeg er Thomas Misund Hansen

Misund er mitt navn!

Thomas Misund Hansen

Jeg heter Thomas Misund Hansen, og akkurat nå tar jeg kontroll over navnet mitt i søkemotorene. I alle fall mellomnavnet.

Resten av denne posten kommer til å handle om forfatteren (Thomas Misund Hansen). Hvis du ikke leter etter stoff om Thomas, men heller om selve etternavnet Misund, kan du kanskje prøve Wikipedias artikkel om øya der navnet kommer fra?

Det er flere steder du kan leite for å finne mer om denne Misund. I skrivende stund presenteres en guide for potensielle stalkere i tabbeboksen oppe til høyre. Det går også an å se hva andre sier om meg på siden som heter Om Thomas.

Jeg har en tverrfaglig utdanning med vekt på samfunnsøkonomi, statsvitenskap, psykologi og juss, med støttefag innen blant annet informatikk og teatervitenskap. I øyeblikket (sjekk datostemplinga på posten!) jobber jeg med nettsidene til Retursamarbeidet LOOP, driver firmaet Misund Hansen Underholdning og planlegger et halvt år om gangen. Jeg er 23 år gammel, og bare ung én gang. Du finner CV’en min på nettet, hvis du virkelig er formelt interessert.

En av mine beste sider er at jeg er veldig allsidig. Jeg kan litt av alt, jeg liker litt av alt, jeg driver med litt av alt, jeg har bodd i fem forskjellige byer og kommer godt overens både med nerder, dansere og bartendere. Ulempen med denne allsidigheten er sjølsagt at det ikke er noenting jeg er best til – men jeg sliter ikke med mindreverdighetskomplekser av den grunn. Styrken ligger i at jeg i all beskjedenhet er sabla god til å kunne se ting fra forskjellige sider.

Dere andre Misunder kan drive med data og male så mye dere vil – i søkemotorene er det jeg som er Misund.